Meer informatie?

Neem dan eens contact met ons op

Caption!

Caption onderscheidt zich van alle concurrenten!
EEN NAGELLAK MET DE EIGENSCHAPPEN VAN GEL

"hard uit aan de lucht, geen UV of LED lamp nodig, in 3 minuten TOUCH-DRY, makkelijk te verwijderen met een non-aceton remover....en meer voordelen"

Alléén Caption droogt zo snel dat je nu je nagels kan lakken voordat je naar bed gaat!


Nails 4 Fashion is officieel Caption dealer, heb jij interesse in caption in je salon neem dan contact op.


De
  • Beauty Musthave van nu
  • High tech revolutionaire lak maakt zowel nagellak als gellak achterhaald.
  • Makkelijk aan te brengen
  • Supersnel droog
  • Glanzend als een spiegel
  • Blijft 3 keer langer zitten dan een normale nagellak
  • Zonder UV lamp
  • Eenvoudig te verwijderen met elke willekeurige nagellakremover

CAPTION- De Beauty Musthave van nu

Caption maakt alle bestaande lakken én gellakken overbodig.
Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn, maar CAPTION heeft het allemaal: makkelijk thuis aan te brengen, droogt zo snel als het licht waardoor een lamp niet meer nodig is, glanst als een spiegel en wordt zo hard als gel. De lak kan tot wel 9 dagen blijven zitten en is vervolgens binnen enkele seconden te verwijderen met gewoon een nagellakremover.

Elke Beauty addict kent het wel; snel even je nagels lakken, niet lang genoeg gewacht met drogen en het eerst zo prachtige resultaat is ineens helemaal niet meer zo mooi. Om de drie dagen weer je nagels lakken... Met CAPTION is dit verleden tijd!
Je lakt je nagels waar je wilt en wanneer je maar wilt, want de ongeëvenaarde droogtijd van deze lak maakt alles mogelijk. Wanneer je bij vinger nummer tien bent, is vinger nummer één alweer touch dry. Daarnaast geeft één kleurlaag 100% dekking dankzij de ultra hoge pigmentatie van deze lak. Zo breng je gemakkelijk en snel de base coat, kleur en top coat over elkaar aan. En dat niet alleen, de touch dry fase van alle drie de lagen gaat in slechts enkele minuten over in een gel-hardheid. Zónder het gebruik van een UV lamp of andere hulpmiddelen.

Een superieure droogtijd, glans én duurzaamheid. CAPTION maakt het mogelijk omdat de lak voorzien is van LacQ3, een unieke next generation technologie met meerdere patenten, die zorgt voor een perfecte gel-achtige manicure die zelfstandig uithardt. Het resultaat is een lak die  gemakkelijk is aan te brengen, super snel droogt en tot wel drie keer langer blijft zitten dan normaal.
Bovendien wordt de natuurlijke nagel steeds sterker door de versteviger in de Basecoat. Het speciale kwastje maakt het lakken super makkelijk en door de hoge pigmentatie dekken vrijwel alle kleuren in 1 laag. Zelfs zwart!
De CAPTION collectie bestaat uit 60 kleuren, 18 topeffecten, basecoat, matte topcoat, spiegelglans topcoat en de drops voor nog sneller drogen!

Caption werkt in 3 stappen
Voor een optimaal resultaat wordt onderstaande 3 stappen gevolgd. (Bij afwijkend gebruik zal Caption niet het gewenste resultaat geven, gebruik alleen in combinatie met de base- en topcoat)

Stap 1. Breng Basecoat aan: De werkzame stoffen in deze basecoat maakt de natuurlijke nagel tevens sterker en gezonder. Geeft ook volume en voorkomt dat de originele kleur vervaagt of afwijkingen vertoond.

Stap 2. Breng gewenste kleur aan: één (1) laag is meer dan voldoende door de zeer hoge kleurpigmentatie (m.u.v. een aantal pastel kleuren). Na de kleur kan eventueel worden gekozen voor een Top Effect, om aan de kleur een flashy of feestelijk effect te geven.

Stap 3. Breng Topcoat aan: Kan al worden aangebracht als de kleur op alle tien nagels is aangebracht (zo snel droogt de lak). Let op: er vindt geen kleurvermenging plaats, Caption is echt supersnel droog, waardoor de blanke lak (topcoat) altijd “schoon” blijft. Caption Top Coat zorgt voor een geweldige spiegelglans en een goede sealing. Droogt 3x zo snel als gewone nagellak.