Meer informatie?

Neem dan eens contact met ons op

De Salon

 

Behandelingen,

Heb je korte, broze, splijtende of scheurende nagels of ben je misschien een nagelbijter bij Nails 4 Fashion helpen wij je graag! Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je kunstnagels gewoon mooi vindt. Je bent in ieder geval aan het juiste adres bij Nails 4 Fashion, waarvoor ieder probleem een oplossing is.

Ook met probleem nagels ben je van harte welkom! Wij merken dat veel vrouwen zich zelfs zo schamen voor de staat waarin hun nagels verkeren dat ze niet naar de salon durven te komen. Schaam je niet;) in veel gevallen kunnen wij je echt helpen naar mooie natuurlijke nagels! Zelfs zonder acryl of gel nagels aan te brengen, dus denk niet dat je nagels alleen maar geholpen kunnen worden met acryl of gel wij hebben ook behandelingen waar dat geheel zonder kan (ideaal als je voor je werk geen nagellak of kunstproducten mag dragen) zoals bijvoorbeeld IBmeer info over IBX vind je hier.


Naast het zetten van acryl of gel nagels, kun je prima terecht bij Nails 4 Fashion voor de verzorging van je natuurlijke nagels.
Verschillende manicure behandelingen zorgen ervoor dat je met mooi verzorgde handen en nagels de salon verlaat.


Ook is het mogelijk te kiezen voor een Gellak/Shellac/Soaklac behandeling een nagellak op gel basis die door behulp van een UV lamp uithard, je nagels verstevigd en je laat genieten van een mooie extreem glanzende lak die wel 2/3 weken houd. Deze is ook gemakkelijk te verwijderen zonder de natuurlijke nagels te beschadigen.

Je kunt  bij Nails 4 Fashion geïnformeerd worden over welke producten je het beste kunt gebruiken om uw natuurlijke/kunst nagels en handen goed te verzorgen, Nails 4 Fashion verkoopt de verzorgings producten van Young Nails, Caption, Mavala Switzerland, Hollywood Nails, Metoenails, Diva en Famous Nails Dadi Oil deze u ook vinden in de webshop.


Wil je vrijblijvend komen kijken bij alle leuke sieraden en accessoires kan dat natuurlijk ook laat wel even weten wanneer je komt, wij zijn alleen op afspraak geopend.

In de salon hebben wij een wisselend assortiment dat u niet terug altijd vind op deze site...


Nails 4 Fashion vindt je aan de Veilingkade in Katwijk, makkelijk bereikbaar vlak aan de N206 en voorzien van gratis parkeerplaatsen, dus ook gemakkelijk bereikbaar vanuit Valkenburg, Noordwijk, Wassenaar, Rijnsburg en Leiden. Bel gerust voor een afspraak om te bespreken welke behandeling het beste bij u past en kom eens langs voor een gratis proefnagel !!


Nagelstylist is een vrij beroep, dit betekend dat het beroep nagelstyliste niet door de Nederlandse overheid niet erkend of beschermd en dat er geen wettelijke erkende diploma’s of opleidingen nodig zijn om als nagelstyliste werkzaam te zijn. Ondeskundig zetten van kunstnagels kan grote ellende veroorzaken. Zo kunnen nagels bijvoorbeeld zwart worden en zelfs afvallen door gebruik van verkeerde acryl soorten en er kunnen ontstekingen ontstaan. Het is daarom verstandig om bij een nagelstyliste te informeren of zij bij een opleidingsinstituut een examen heeft behaald, ook al zijn de diploma’s niet erkend, het geeft toch aan dat iemand weet waarmee zij bezig is. Als een nagelstudio al voor een langere tijd gevestigd is dan is dit ook een goede indicator om te bepalen of iemand wel of niet een professional is.