Meer informatie?

Neem dan eens contact met ons op

hygiëne en huisregels

Zoals overal maar zeker in de nagelsalon zijn hygiëne en veiligheid erg belangrijk. Daarom de uitgangspunten:

  • In de nagelstudio mag niet worden gerookt en gegeten, uit hygiënisch oogpunt maar ook zeker om voor een goede hechting van het kunstproduct te zorgen.
  • Voor de behandeling worden de nagels en handen gedesinfecteerd, wij vragen u daarna ook geen gebruik meer van u mobiele telefoon e.d. te maken en huidcontact te voorkomen.
  • De salon is voorzien van een stof en dampafzuiging, zodat u zo weinig mogelijk hinder van geur en stof zult ondervinden.
  • Ik maak altijd gebruik van handschoenen, deze zijn latexvrij. (nitrile)
  • De tafel en instrumenten worden na iedere klant gereinigd/gedesinfecteerd en wordt er een schone handdoek neergelegd.
  • Indien ik een schimmel of bacteriële infectie constateer, zal ik u doorverwijzen naar de huisarts. Er kunnen in dit geval geen kunstnagels geplaatst worden.
  • Kinderen zijn niet toegestaan in de salon, geen uitzonderingen ook niet in schoolvakanties.
  • Het is niet toegestaan om zonder overleg iemand mee te nemen tijdens uw behandeling.
  • Voor uw afspraak is tijd in de agenda gereserveerd. Als u verhinderd bent laat dit dan tijdig weten, zodat een andere klant op dat tijdstip behandeld kan worden. Indien de afspraak minimaal 24 uur van tevoren afgezegd wordt, wordt de behandeling niet in rekening gebracht. Bij te laat afmelden ontvangt u de factuur aan uw huisadres.
Voor verdere informatie mag u mij altijd mailen info@nails4fashion.nl

 
Nails 4 Fashion vindt u aan de Veilingkade in Katwijk, makkelijk bereikbaar vlak aan de N206 en voorzien van gratis parkeerplaatsen, dus ook gemakkelijk bereikbaar vanuit Valkenburg, Noordwijk, Wassenaar, Rijnsburg en Leiden. Bel gerust voor een afspraak om te bespreken welke behandeling het beste bij u past en kom eens langs voor een gratis proefnagel !!
 

Nagelstylist is een vrij beroep, dit betekend dat het beroep nagelstyliste niet door de Nederlandse overheid niet erkend of beschermd en dat er geen wettelijke erkende diploma’s of opleidingen nodig zijn om als nagelstyliste werkzaam te zijn. Ondeskundig zetten van kunstnagels kan grote ellende veroorzaken. Zo kunnen nagels bijvoorbeeld zwart worden en zelfs afvallen door gebruik van verkeerde acryl soorten en er kunnen ontstekingen ontstaan. Het is daarom verstandig om bij een nagelstyliste te informeren of zij bij een opleidingsinstituut een examen heeft behaald, ook al zijn de diploma’s niet erkend, het geeft toch aan dat iemand weet waarmee zij bezig is. Als een nagelstudio al voor een langere tijd gevestigd is dan is dit ook een goede indicator om te bepalen of iemand wel of niet een professional is.