Kunstnagels & Nail Art

Acryl en Gel nagels

Acryl kan gebruikt worden als versteviging van de natuurlijke nagel, maar kan ook een hele mooie verlenging mee gemaakt worden dit kan doormiddel van het plakken van tips of door het gebruik van sjablonen (uitleg tips en sjablonen word nader gedaan). Acryl bestaat uit een poeder en vloeistof die samen een kneedbaar bolletje vormen en die zo op de nagels geplaatst word en met het penseel in de juiste vorm gebracht word. Er kan gekozen worden uit tal van kleuren en glitters om zo de nagels geheel naar eigen zin te creëren. Acryl nagels zij harder en steviger dan gelnagels en hoeven niet uit te harden in de UV lamp.

Gel kan gebruikt worden als versteviging van de natuurlijke nagel, maar kan ook een hele mooie verlenging mee gemaakt worden dit kan doormiddel van het plakken van tips of door het gebruik van sjablonen (uitleg tips en sjablonen word nader gedaan). Gel is een stroperige substantie die een flexibele laag op de nagel vormt en moet uitharden onder de UV lamp. Ook kan er bij gel gekozen worden uit verschillende kleuren. Gel nagels zijn soepeler en flexibeler dan acryl nagels.


The Natural Look Gelnagels


Kunstnagels niet van echt te onderscheiden, zelfs ongelakt!
Uiteindelijk is er niets mooier dan een nagel die niet van echt te onderscheiden is. Met de nieuwe 5 Natural White gels kiezen we samen de juiste kleur voor de vrije rand en match je de kleur van je nagels exact. Mocht je 1 nagel breken is deze weer onzichtbaar te repareren! Ook ongelakt niet van echt te onderscheiden!

Geen zichtbare uitgroei bij de vrije rand
Ideaal om gebroken nagels onzichtbaar te repareren
Ideaal voor degene die een zo natuurlijk mogelijk effect willen bereiken bij het dragen van kunstnagels.

Fotopagina. of pinterest pagina.Informatie aanvragen Terug naar boven

Tips en Sjablonen

Voor het maken van een verlenging met acryl of gel moet er gebruik gemaakt worden van tips of sjablonen. De tips worden gepast tot de maat gelijk is aan die van de natuurlijke nagels, waarna ze op de nagel geplakt worden, geknipt en in de juiste vorm gevijld hierna kan het bouwen van de gel of acryl nagel beginnen. De sjablonen worden niet op de nagels geplakt maar zijn soort stickers die onder de natuurlijke nagel worden geschoven waarna de gel of acryl nagel daarop gebouwd kan worden als de nagels in de juiste vorm zijn worden de sjablonen weer verwijderd.

Informatie aanvragen Terug naar boven

De Nabehandeling en Verzorging


Verzorging van uw kunstnagels

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw kunstnagels kunt u deze goed verzorgen. Dit houdt in dat u de eerste 24 uur na het plaatsen van de nagels voorzichtig met de nagels moet omgaan de nagels zijn wel droog bij het verlaten van de salon maar niet 100% uitgehard dit duurt echter 24 uur. Stoten in de eerste 24 uur kan loslating van de kunstnagel veroorzaken. Ook moeten de nagelriemen goed verzorgd worden met nagelriem olie doe dit minimaal 2 maal per dag om u nagelriemen te verzorgen maar ook zeker om uw kunstnagels soepel te houden. U heeft ook alleen recht op garantie bij gebruik van nagelriemolie en bij normaal gebruik van de kunstnagels, dan zult u ook geen problemen ondervinden. Draag bij het werken in de tuin en met gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen ook altijd handschoenen! U kunt uw kunstnagels gewoon lakken mits u gebruik maakt van een base coat en een nagellak remover zonder aceton. Draag uw kunstnagels als sierraden niet als gereedschap, kortom doe met uw kunstnagels niet wat u ook niet met uw natuurlijke nagels zou doen.

De nabehandeling vind meestal 3 weken na het plaatsen van je set plaats, en herhaald zich meestal weer iedere 3 weken. Dit is nodig omdat de natuurlijke nagel gemiddeld 0.1mm per dag groeit hierdoor groeit de kunstnagel langzaam van de nagel af om dit te voorkomen en de kunstnagel mooi verzorgd te houden komt u na 3 weken terug dan word het kunstproduct er bijna helemaal afgevijld en opnieuw opgebouwd zo zien u nagels er na de nabehandeling weer uit zoals de eerste keer! En kan er weer gekozen worden voor nieuwe kleuren en designs.

Informatie aanvragen Terug naar boven

(Gellak) Young Nails ManiQ en CND Shellac

Gellak behandeling,

Wil je graag mooie en verzorgde nagels, maar wil je geen kunstnagels dan kunnen Gellak nagels wel eens wat voor jou zijn!

Gellak beschadigd je natuurlijke nagels niet en is gemakkelijk te verwijderen zonder de natuurlijke nagels te beschadigen.

Gellak verstevigd je nagels het is een sterke flexibele gel, in in zowel transparant, french en kleur mogelijk. Uiteraard kan er ook nail art aangebracht worden op Gellak. Door deze stevige flexibele laag heb je dan ook veel minder last van gebruiken een gescheurde nagels. Ook zorgt Gellak voor een briljante glans. Voor deze behandeling heb je geen lange nagels van jezelf nodig je nagels zullen gemakkelijker langer groeien door de stevige Gellak laag.

Gellak hard geheel uit in een uv/led uithardings lamp, dit betekend dat als je de salon verlaat je nagels helemaal droog zijn en je direct verder kunt gaan met je werkzaamheden.

Je kunt/mag ook over de Gellak laken met je eigen nagellak mocht je dat wensen, het blijft zelfs langer een mooier zitten dan rechtsreeks op je eigen nagels. Maar de nagellak kan alleen verwijderd worden met nagellak remover zonder aceton om je Gellak mooi te laten blijven glanzen, aceton kan de Gellak beschadigen omdat Gellak geheel met pure aceton af te weken is.

Gellak word aangebracht in vier zeer dunne lagen waarvan elke laag word uitgehard in de lamp. Doordat er in dunne lagen word gewerkt worden je nagels niet dik en blijven ze een natuurlijke look hebben en voel je de gel niet zitten. De behandeling duurt ongeveer 30 minuten.

Gellak blijft 2-4 weken zitten (ManiQ- 4 weken Shellac- 2 weken)  afhankelijk van je werkzaamheden e.d. Wij adviseren je twee maal per dag een verzorgende nagelriemolie te gebruiken om de levensduur van je Gellak te verlengen en je nagels/nagelriemen  te verzorgen.

Nog even de voordelen op een rijtje,
- Steviger dan nagellak
- Chipt niet
- Flexibeler dan gel of acryl nagels
- Snelle behandeling
- Beschadigd de natuurlijke nagels niet
- Je nagels krijgen de kans om op de gewenste lengte te groeien
- Gemakkelijk af te weken dus elke behandeling een andere kleur is geen enkel probleem
- Briljante glans

Shellac VS ManiQ

CND™ SHELLAC™ is een combinatie van een hybride gel en nagellak in één. Dit product kan op de natuurlijke nagel gezet worden, de nagel hoeft hier zelfs niet voor opgeruwd te worden. Bij het verwijderen kunnen de nagels zonder vijlen ingepakt worden in aceton wraps en weken in 10 minuten af. Shellac heeft een houdbaarheid van tot 2 weken.


ManiQ van Young Nails  dit is in tegenstelling tot de CND™ SHELLAC™ wel een echte gel, geheel afweekbaar (Soak Off Gel). De natuurlijke glans word voor de applicatie wel verwijderd maar zal de natuurlijke nagel niet beschadigen. Bij het verwijderen word de toplaag dof gevijld alvorens deze 15 minuten in aceton wraps verpakt worden om het product te verwijderen. ManiQ heeft een houdbaarheid van tot 4 weken. Met ManiQ kan ook een korte verlenging gemaakt worden met tips!
©Nails 4 Fashion

Gellak met Pimpter print sterretjes

Gellak met Pimter print hoop, geloof en liefde

Gellak


Informatie aanvragen Terug naar boven

Pimter nagelprinter

Wij zijn in het bezit van een Pimpter nagelprinter, hier door is het mogelijk de meest uiteenlopende designs/foto's op de nagels te printen. Denk maar eens aan een clublogo, foto van je (klein)kind of een foto van je idool rechtstreeks op je nagel geprint! De mogelijkheden zijn eindeloos. Je hoeft niet perse kunstnagels te hebben of laten zetten om gebruik te kunnen maken van deze service het kan ook op nagellak maar hou er rekening mee dat dit geen langere levensduur heeft dan de nagellak zelf. Ben je erg tevereden over je eigen nagelstyliste maar wil je wel graag je nagels laten printen? Ook dan is dit geen probleem je kunt dan ook  gewoon bellen voor een afspraak. Uiteraard kunt u uw nagels ook bij Nails 4 Fashion laten zetten met gel, acryl of gellak nagels kies u voor één van deze mogelijkheden dan blijft de print zitten tot aan de volgende behandeling.
Zie onze Facebook pagina of onze Pinterest pagina voor foto's.
Informatie aanvragen Terug naar boven

Nail art

Ook is het mogelijk uw nagels te voorzien van nail art, dit kan in verschillende kleuren, designs en materialen. In de salon kunt u kiezen tussen tal van mogelijkheden. De prijs is afhankelijk van de duur en moeilijkheidsgraat van het design.
 


Informatie aanvragen Terug naar boven