Acryl en Gel nagels

Acryl en Gel nagels

Acryl kan gebruikt worden als versteviging van de natuurlijke nagel, maar kan ook een hele mooie verlenging mee gemaakt worden dit kan doormiddel van het plakken van tips of door het gebruik van sjablonen (uitleg tips en sjablonen word nader gedaan). Acryl bestaat uit een poeder en vloeistof die samen een kneedbaar bolletje vormen en die zo op de nagels geplaatst word en met het penseel in de juiste vorm gebracht word. Er kan gekozen worden uit tal van kleuren en glitters om zo de nagels geheel naar eigen zin te creëren. Acryl nagels zij harder en steviger dan gelnagels en hoeven niet uit te harden in de UV lamp.

Gel kan gebruikt worden als versteviging van de natuurlijke nagel, maar kan ook een hele mooie verlenging mee gemaakt worden dit kan doormiddel van het plakken van tips of door het gebruik van sjablonen (uitleg tips en sjablonen word nader gedaan). Gel is een stroperige substantie die een flexibele laag op de nagel vormt en moet uitharden onder de UV lamp. Ook kan er bij gel gekozen worden uit verschillende kleuren. Gel nagels zijn soepeler en flexibeler dan acryl nagels.


The Natural Look Gelnagels


Kunstnagels niet van echt te onderscheiden, zelfs ongelakt!
Uiteindelijk is er niets mooier dan een nagel die niet van echt te onderscheiden is. Met de nieuwe 5 Natural White gels kiezen we samen de juiste kleur voor de vrije rand en match je de kleur van je nagels exact. Mocht je 1 nagel breken is deze weer onzichtbaar te repareren! Ook ongelakt niet van echt te onderscheiden!

Geen zichtbare uitgroei bij de vrije rand
Ideaal om gebroken nagels onzichtbaar te repareren
Ideaal voor degene die een zo natuurlijk mogelijk effect willen bereiken bij het dragen van kunstnagels.

Fotopagina. of pinterest pagina.Informatie aanvragen Terug naar boven