(Gellak) Young Nails ManiQ en CND Shellac

(Gellak) Young Nails ManiQ en CND Shellac

Gellak behandeling,

Wil je graag mooie en verzorgde nagels, maar wil je geen kunstnagels dan kunnen Gellak nagels wel eens wat voor jou zijn!

Gellak beschadigd je natuurlijke nagels niet en is gemakkelijk te verwijderen zonder de natuurlijke nagels te beschadigen.

Gellak verstevigd je nagels het is een sterke flexibele gel, in in zowel transparant, french en kleur mogelijk. Uiteraard kan er ook nail art aangebracht worden op Gellak. Door deze stevige flexibele laag heb je dan ook veel minder last van gebruiken een gescheurde nagels. Ook zorgt Gellak voor een briljante glans. Voor deze behandeling heb je geen lange nagels van jezelf nodig je nagels zullen gemakkelijker langer groeien door de stevige Gellak laag.

Gellak hard geheel uit in een uv/led uithardings lamp, dit betekend dat als je de salon verlaat je nagels helemaal droog zijn en je direct verder kunt gaan met je werkzaamheden.

Je kunt/mag ook over de Gellak laken met je eigen nagellak mocht je dat wensen, het blijft zelfs langer een mooier zitten dan rechtsreeks op je eigen nagels. Maar de nagellak kan alleen verwijderd worden met nagellak remover zonder aceton om je Gellak mooi te laten blijven glanzen, aceton kan de Gellak beschadigen omdat Gellak geheel met pure aceton af te weken is.

Gellak word aangebracht in vier zeer dunne lagen waarvan elke laag word uitgehard in de lamp. Doordat er in dunne lagen word gewerkt worden je nagels niet dik en blijven ze een natuurlijke look hebben en voel je de gel niet zitten. De behandeling duurt ongeveer 30 minuten.

Gellak blijft 2-4 weken zitten (ManiQ- 4 weken Shellac- 2 weken)  afhankelijk van je werkzaamheden e.d. Wij adviseren je twee maal per dag een verzorgende nagelriemolie te gebruiken om de levensduur van je Gellak te verlengen en je nagels/nagelriemen  te verzorgen.

Nog even de voordelen op een rijtje,
- Steviger dan nagellak
- Chipt niet
- Flexibeler dan gel of acryl nagels
- Snelle behandeling
- Beschadigd de natuurlijke nagels niet
- Je nagels krijgen de kans om op de gewenste lengte te groeien
- Gemakkelijk af te weken dus elke behandeling een andere kleur is geen enkel probleem
- Briljante glans

Shellac VS ManiQ

CND™ SHELLAC™ is een combinatie van een hybride gel en nagellak in één. Dit product kan op de natuurlijke nagel gezet worden, de nagel hoeft hier zelfs niet voor opgeruwd te worden. Bij het verwijderen kunnen de nagels zonder vijlen ingepakt worden in aceton wraps en weken in 10 minuten af. Shellac heeft een houdbaarheid van tot 2 weken.


ManiQ van Young Nails  dit is in tegenstelling tot de CND™ SHELLAC™ wel een echte gel, geheel afweekbaar (Soak Off Gel). De natuurlijke glans word voor de applicatie wel verwijderd maar zal de natuurlijke nagel niet beschadigen. Bij het verwijderen word de toplaag dof gevijld alvorens deze 15 minuten in aceton wraps verpakt worden om het product te verwijderen. ManiQ heeft een houdbaarheid van tot 4 weken. Met ManiQ kan ook een korte verlenging gemaakt worden met tips!
©Nails 4 Fashion

Gellak met Pimpter print sterretjes

Gellak met Pimter print hoop, geloof en liefde

Gellak


Informatie aanvragen Terug naar boven