Meer informatie?

Neem dan eens contact met ons op

Manicure Behandelingen

Short Manicure
Uw behandeling begint met een verfrissend manicure bad waarna de nagelriemen worden terug geduwd en verzorgd de nagels worden in vorm gevijld en gelakt. De bahandeling word afgerond met een heerlijke handlotion en  nagelriemolie.


***


Spa Manicure
Uw behandeling begint met een verfrissend manicure bad waarna de nagelriemen worden terug geduwd en verzorgd de nagels worden in vorm gevijld. De niet levende huidcellen worden verwijderd met een verzorgende scrub, waarna een hand en onderarm massage volgt. Daarna worden de handen in gepakt met een weldadig handmasker. Hierna worden de nagels naar wens gelakt.  De bahandeling word afgerond met een heerlijke handlotion en nagelriemolie.


***


Spa Deluxe Manicure
Uw behandeling begint met een verfrissend manicure bad waarna de nagelriemen worden terug geduwd en verzorgd de nagels worden in vorm gevijld. De niet levende huidcellen worden verwijderd met een verzorgende scrub, waarna een hand en onderarm massage volgt. Daarna worden de handen met een weldadig  hand masker in de warme paraffine gedompeld en ingepakt deze blijft ongeveer 10 minuten inwerken. Hierna worden de nagels naar wens gelakt.  De behandeling word afgerond met een heerlijke handlotion en nagelriemolie.