IBX

Geplaatst op: 05-05-2015
IBX SYSTEEM Heb je broze en of breekbare nagels en wil je of mag je geen kunstnagels dragen? Dan is IBX uitemate geschikt voor jou!
IBX is een Nieuw & Revolutionair tweedelig systeem dat dient om beschadigde nagels te herstellen en om natuurlijke nagels sterker te maken.

IBX kan onder alle afweekbare gelproducten gebruikt worden om de natuurlijke nagel te beschermen. IBX kan ook gebruikt worden om natuurlijke nagels sterker te maken waardoor ook van nature zwakke nagels lang kunnen worden zonder een kunstmatige nagel aan te brengen!

IBX is enig in zijn soort! Dit doordringende en versterkende  systeem werkt binnen in de nagel in plaats van er bovenop. IBX wordt uitgehard met LED of UV licht en vormt in de bovenste lagen van de nagel een netwerk, dat deze lagen aan elkaar verbindt.

Het resultaat is een steviger en flexibele nagel. Een nagel die lang kan worden zonder een toplaag aan te brengen, maar ook beschermd is tegen de mogelijk schadelijke gevolgen van het regelmatig verwijderen van gel.

Deze IBX behandelingen zijn  zeer geschikt voor personen werkzaam in het ziekenhuis, de zorg of tandarts en horeca medewerk(st)ers e.d. die door werkzaamheden geen kunstproduct of nagellak mogen dragen. IBX zit echt IN de nagel en ligt er niet boven op.

Het IBX systeem dat recent door de organisatie Famous Nales is ontwikkeld heeft een gepattenteerde werking. Momtenteel is dit het enige product dat de natuurlijke nagel met een uitstekend resultaat herstelt, waardoor u uw nagels niet meer hoeft te verschuilen of niet meer afhankelijk bent van gel of acryl nagels.voor en na 1 behandeling,

« Terug