Nieuw op een revolutionaire wijze soak off gel verwijderen!!

Geplaatst op: 20-06-2015
Nieuw op een revolutionaire wijze soak off gel verwijderen!! Met de Steam on auto gel removal + gel remover, Steam on auto gel removal of ook wel Steam Off Auto Gellak Remover genoemd met een gratis afweek vloeistof 90 ml.
Nieuw op een revolutionaire wijze soak off gel verwijderen!! Met de Steam on auto gel removal + gel remover, Steam on auto gel removal of ook wel Steam Off Auto Gellak Remover genoemd met een gratis afweek vloeistof 90 ml.Revolutionair geen soak off wraps meer nodig, ÉN afweekbaar in maar 5 minuten zonder de nagelriemen of nagels te beschadigen!

Steam On Auto Gel Removal voor het op een revolutionaire wijze met stoom verwijderen van gelpolish, gellak, one step gel, 3 stap gel en soak off gels. Nog sneller dan de traditionele methoden van verwijderen met stoom en een klein beetje remover in het reservoir maar je handen en vingertoppen komen er niet rechtstreeks mee in aanraking.

In het reservoir (5 ml) van de Steam On Auto Gel Removal kun je alle soorten removers doen. De enige voorwaarde is dat deze minstens 70% aceton moet bevatten.

Geschikt voor;

Soakable Gel Polish

Soakable Gel

Acryl applicaties(afweekbare tijd is langer dan 5 minuten!)

Vergeet niet je top eerst 'open' te vijlen voor het gewenste resultaat!

Bekijk hier het filmpje!
« Terug